Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och så stod de där....


Skärvorna

ord
text

... och därefter föll tåren tungt i längtans krossade spegelsplitter ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-07-02 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik