Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dís


är ett ord för kvinna, i gemen
betydandes just gudinna

som sig bör























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-02 01:04



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Intressant läsning
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP