Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På egen hand - Tanka

 

Kvinnans onani

beskrivs ofta sensuell

i litteratur

mannens däremot brutal

liksom ett huvud skinnflår

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-17 04:41



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja olika handlag!?
2021-08-17

    Sefarge VIP
Jaa.a. Att vara utlämnare
eller mottagare är
kanske det som
gör skillnaden?

2021-08-17

    Lena Staaf VIP
Kvinnans onani beskrivs ofta av män som ett sätt att just hetsa upp männen. Inte något som kvinnan gör för sin egen skull.
2021-08-17

  Öknens Ros VIP
Visst är det så, mannens onani ser brutal ut, kvinnans onani finner män upphetsande och njutningsfulla. Originell tanka!
2021-08-17

  Niliboy
Huga ligen å huvva vilket ämne!
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP