Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När och hur övergår ett lands inre konflikter till inbördeskrig...orsak -verkan!


Annektering av främmande makt!

Varje dag läser vi om skjutningar i ett Sverige som
inte längre kan stå upp för upprätthållen rätts
säkerhet!

Områden i vårt land där svenska medborgare fr annan
kulturell bakgrund
anses äga och som försvaras där poliskåren, ambulansen
brandkåren attackeras och där våldet eskalerar.

Samtidigt sitter de styrande i Rosenbad och och med alla
medel försöker bortmanövrera varandra genom nedvärdering
och manipulation! De styr oralt för att behålla
makt och sin position! Medialt pratas det om hur mycket de gör
och hur bra vårt land är alltmedan utrymmet för frihet för
invånarna minskar för varje dag!

De pratas om främlingsfientliga partier där skrämselpropaganda
riktas mot folkvalda som inte för synas och höras! Uppblåsta egon
som inte ser att likheterna som pågår utanför även finns inom de
egna leden!

Allt detta pågår medan landet säljs ut till reapris och där främmande
makt precis som innovativa växter och djur tar över område efter område!

Hm, vi såg det inte komma!

Värderingar får aldrig bli sektliknande och användas som vapen
och skrämselpropaganda för att föra vårt landsbefolkning bakom
ljuset!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-02 09:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Största faran för Sverige är privatiseringen och utförsäljningen av våra gemensamma tillgångar ( skolor, sjukhus) till privara riskkapitalbolag som därmed lägger beslag på våra skatteprngar och medför att välfärden monteras ned. SD var först emot det, blev sedan bjudna på middag av bolagen och ändrade sig.
2021-07-04

  Staffan Nilsson

Att främlingsfientlighet och rasism finns i Sverige är svårt att greppa för uppblåsta egon.

2021-07-02

  Kungskobran VIP
De styrande är naiva dumsnälla och bryr sig bara om att sitta kvar vid maktens köttgrytor
2021-07-02

    lydriket
Bra text.

De postmoderna och identitetsstyrda kulturmarxisterna är inte naiva. De såg det komma och de ser det komma. De vill ha det så här, dvs ett Sverige i förfall, det Sverige de hatar att så gärna bo i och leva av.
2021-07-02

  Koloristen
Det finns en agenda bakom denna samhällsavveckling. Vi har att gräva fram vilken denna är.
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP