Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets verktygslåda

 

 

Har granskat livets verktygslåda

 

sparade verktygen som fungerar

rensade bort några med utgående datum

 

lade i nya som jag skall prova




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-07-02 09:47



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Du är så bra på bildspråk. Finfint!
2021-07-09

  lila fjäderblomman VIP
Bra där!
2021-07-08

    Birgersdotter VIP
hoppfullt!
2021-07-06

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om samspelet mellan
tradition och förnyelse.
2021-07-05

  Eva Langrath VIP
Fin text med inre djup.
2021-07-04

  Rise Little One
Att kunna hantera livet med hjälp av olika verktyg - ett intressant uttryck i poetiska världen.
2021-07-04

  Monica Lindgren
Undrar vilka de nya verktygen är. Tacksam för tips. hälsn monica
2021-07-04

  Niliboy
Ja, i denna hetta gäller det att vara uppfinningsrik och det förefaller ju du vara!
2021-07-03

  Gunnel Eriksson VIP
Det blir intressant att läsa en dikt
om provverksamheten. Du är så
påhittig.
2021-07-03

  BenGust VIP
Med rätt verktyg blir det mesta bättre förtöjt.
2021-07-02

  Kungskobran VIP
Med den ökande brottsligheten i samhället är pepparspray och larm bra att ha
2021-07-02

  Sparvögat VIP
Visa ord, ibland krävs en förändring…
2021-07-02

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2021-07-02

  Blomma-Stjärna VIP
bra påminnelse i fin form; vi har alltid något nytt att lära och något gammalt som inte längre fungerar att släppa
2021-07-02

  Maria Sundelin VIP
Ibland måste saker omprövas för att passa in
Kramar
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP