Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ingen annan

Glittret i dina ögon,
är det dina drömmar?
Glänta ditt hjärta,
jag lovar att hålla dem, som ingen annan gjort.
Ligg i min famn,
och dina drömmar blir mina,
i en skymning lika vacker som du.

Hör du min sång,
långt där inne?
Det är mina drömmar.
Kan du hålla dem, som ingen annan gjort?
Lägg ditt öra mot mitt bröst.
Mina drömmar blir dina,
i en natt lika djup som du.

I ljuset, min vackra,
är våra drömmar på riktigt.
Så drömska, så sanna.
Vi håller dem åt varandra, som ingen annan gjort.
Mina drömmar dina,
i en gryning lika drömsk som du.




Prosa av Alekpalek
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-02 13:18



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
mycket vackert dröm saga- 'its got the flow'!
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Alekpalek
Alekpalek