Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snöade syren

 


Spinnespann kattor


på fransiga trasmattor


såg humlorna svassa


och klot i zenit gassa


 


Snöade syren


kring ett fjärilsvingat sken


med aromrik fägnad


i solhage inhägnad




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-02 14:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackra bilder ger dina ord på rim som höjer berikande
2021-07-04

    Lena Staaf VIP
Vackert med roliga ordbilder och iakttagelser. Rimmen gör den extra njutbar.
2021-07-03

  Margit Grell
Bildskapande fint!
2021-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som stimulerar tanke och känsla.
2021-07-02

  Elinor Sörensson VIP
En ljuvligt välsmakande
poetisk bakelse med
strösslad rytm.
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP