Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simplicity of life...

 

within the unsaid 

where the true message lies

it's less about what we see

but more about how we feel 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-02 22:26



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tänkvärt
2021-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2021-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
sanna ord i vacker form
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One