Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens doft av regn och gräs

Droppar tabasco i mitt te
tuggar pepparkakor till
och det är kväll

min man och jag
tittar på en italiensk film
"Sångtävlingen"

under tiden fållar jag
en kantstött kofta
med växtfärgat garn

nu är filmen över
koftan är lagad
och tekoppen tömd

en snabb titt in på Facebook
och sedan till poeter.se
där jag läser och kommenterar

klickar på "Skriv text"
fast huvudet är tomt på tankar
och jag inget särskilt känner

den vita rutan lyser
och det är midnatt
godnatt mina vänner

innan jag stänger mitt fönster
inandas jag doften av regn
och gräs och ros och lavendel.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-02 23:57



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
får en varm lugn skön känsla när jag läser
2021-07-08

  Anya VIP
Som alltid lyser livets glädje i dina ord. Så fint författat. Tack för att du delar.
2021-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om en mysig kväll tillsammans med maken.

2021-07-05

    Lena Söderkvist VIP
Kvällsmyyyys! Härligt.
2021-07-04

  Rise Little One
Det är så viktigt att leva helt i nuet...
2021-07-03

    Lena Staaf VIP
Fin stämningsbild i kvällen.
2021-07-03

  Kungskobran VIP
Ett sista klick när dagen är över
är allt jag behöver
då sover jag djupt och gott
livets bästa lott
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP