Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


semesterminnen


Referensramar


Våra semestrar
tillbringades
fyra dygn i tält

regnet stod oftast
som spön utanför

Föräldrarna kokte kaffe
på spritköket varje morgon
jag och min syster vaknade
av den underbara kaffedoften

sen bjöds vi på cornflakesfrukost
vid campingbordet

Bob apelsinsaft i dunk
mariekex
puckstång och ananassplitt

fick vi bara på semestern

Åh vad det var kul
med semester tyckte vi
________________________________

Aldrig åkte vi utomlands
eller badade i pool
men fina semesterminnen
fick vi med oss ändå

Referensramarna
äro olika




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-03 23:15



Bookmark and Share


  Niliboy
Å, så fint! Härliga minnen vill jag lova!
Jag har också ett par med föräldrarna!
2021-07-07

  "Silver" VIP
Härliga nostalgiska detaljer som talar till sinnena :)
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP