Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra minnen

 

 

 

Du man av klöver 

doft av ljud av färgor 

under däck 

 

varje gång jag närmar mig ett 

garage då värmen slår mot mig 

sommaren i vind bakom 

 

Din finlandssvenska betraktelse 

mitt nya liv min stora skräck 

 

Rätt in i sorg sjukdom 

 

ingenting är borta egentligen 

ingenting alls idag ville jag i

ett gastkramande ögonblick inte 

bli en gammal kvinna innan vi

möts 

vid spisen tänkte hon att hon blev 

du hur skönt det måste varit lagt 

en sådan som mig i fack vika 

ihop och hur fasligt nära det onda 

 

som att alltid ana en odör av sanningen 

bakom allt livet visar upp men veta 

att det aldrig går att sträcka sig åter 

efter oss mer än i minnet 

 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-07-03 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP