Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill man otrota


lupiner

 

de blommar

som sanningen

i olika färger

 

den enes lycka

är den andres förfall

 

eller

 

den enes förfall

är allas olycka

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP