Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älg på flykt

Stressad fjolårskalv

skenar vilset över fält

Som jagad av björn




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-03 15:48



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ja livet är hårt för dom utstötta fjolårskalvarna
2021-07-04

  Kajan VIP
Har upplevt en liknande situation, bra om utsatthet och förvirring.
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP