Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är en glänta att vänta vid


jag vet inte vad du tänker
när du ser ut över ett hav som blänker

är det samma vatten som jag ser
eller ser du kanske djupare och mer

jag kan inte vara säker
att våra hjärtan läker

eller att våra själar kommer mötas igen
men du var min bästa vän

om jag väntar in dig i hundra år
kommer du följa mina spår

eller viker du av
vilket som jag har inga krav

jag har bara en väntan i min själ
och vi alla har våra skäl

till varför våra vägar skiljs åt
om det var jag så ber jag om förlåt

om det var du 
så är det gamla glömt nu

så kom nu kom
låt oss börja om

låt oss förlåta oss
vi som är irrande bloss

för evigt menade
för alltid förenade

om du vilse går
jag följer dina spår

jag följer dina spår


















 




Bunden vers (Rim) av Poesia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-05 13:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
En varm resa i vänskapensband där ödmjukhet och förståelse att invänta varandra och växa tillsammans i relationen.
2021-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om en relation som brast, förlåtelse, och en önskan om att återförenas.
2021-07-05

    Sefarge VIP
I djupaste mening
Så starkt belysande
Dikt. Om förståelsens
och förlåtelsens kraft!
;)

2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP