Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av DJ Bobo:s "Somebody Dance With Me" (1992).


Arrangemanget


Trots den mediokra musiken
dansade de två till något,
våldsammare än de andra.
Något, som böjde sig
mellan dem, på nära håll.
Den typ av arrangemang
som river hår, sträcker armar
och sliter på senor och knän.
Den typ av arrangemang
som lämnar utrymme
för skador och spillror
då det väl en gång är gjort.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-03 16:59



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Mismatch
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen