Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anslutningar, kontaktpunkter


Anslutningspunkterna
gör sig kännbara;
myggklådan, luftmotståndet,
fötternas avkänning av golv
och trappsteg
och gravitationens tunga makt,

här,
och i våra härkomster,
bibringade
och strax förtegna, förtigna, företagna

Vi slösas oförsiktigt,
längs och tvärs,
hörs och syns
i snabbköp, sjukhus, polisstationer

oresonliga och samarbetsvilliga

övertygade och tveksamma

överflyglade och kölhalade

köldskadade och värmeslagna

upphaussade och tillintetgjorda

VÄRLDARNAS VÅDLIGA VANDALER


trötta på oss själva
i skulderblad och hälsenor
och samtliga anslutningssinnen
där sanning talas




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-07-03 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP