Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


nY/porträtt

mina bara fötter har slagit rot i sommaren,
nyfiket avsmakar de smågrus och äng.

Jag har jordens bärighet i benen då de småskuttar fram över vilsna trottoarer och prunkande äng.

Eftermiddagen har badsand på axlarna och sommar rakt ut från hela hjärtat, sommarmunnen
nynnar "sommar sommar och sol"




Fri vers av Yrre VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-03 19:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underbart vackert
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP