Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan lika gärna leva...

Det blev ej som jag ville...

Nä, det blev inte alls som jag ville...

Jag lyckades inte gripa tag i de chanser jag fick

Sen kom inte så många chanser mer...

Men, jag gör så gott jag kan

för att skapa nya möjligheter

nya positiva sammanhang

som t.ex. att komma ut på havet i segelskuta

Det är verkligen en skön avkoppling.

Å att vissa män bara vill ha sex

det är inte mitt fel! 

Det kallar jag inte ett förhållande!

Nej, jag vill ha kärlek och umgänge

vila i omsorg om varandra.

Göra resor tillsammans.

Att resa är att leva...!

Jag kan bara inte ge upp min dröm!

 

 

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP