Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte

Att ännu en systers make avlider

Att den andra systern blir sjukare och sjukare

Att brorsan tappar all talförmåga efter strålningen

 

Att min gubbe lämnar mig

 

Ha en hyresvärd som är korkad och lat

Ha arbetskollegor som inte gör sitt jobb

Ha vänner som inte har tid

 

Att träden dör

Att gräsklipparens knivar inte går att byta

Att kylskåpet lägger av

 

Jag vill inte mer

 

 

 

 




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-03 20:10



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Starkt patos i det här! Man känner med diktjaget!
2022-03-08

  wiria77
bra skriftat
ibland känns det
precis så
2021-12-06

  Johan Bergstjärna VIP
Bra uttryckt. Stark igenkänningsfaktor.
2021-09-29

  ~Leonardo~
Jösses, igenkänningsfaktor.
2021-09-23

  Monica Lindgren
Jättebra! Ibland känns det precis så här!
2021-08-12

  Gunnar Hilén VIP
Det där känns orättvist mycket ja. Ändå fortsätter du.
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP