Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Du jämförde varje period i ditt liv
med en uppslagen bok
Hur du hoppade mellan sidorna
som från sten till sten
Skyndade till sista sidan
för att få veta hur det slutade
När en vind plötsligt
ryckte tag i sidorna
Bläddrade till början igen
Och du stod där övergiven
mitt i ingenstans
med vindens fingrar
genom ditt hår




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-04 08:13



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det här berör mig. Bra!
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström