Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Her Realm

her realm was

in knowledge

in calm

in bird humming

amongst her own




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-05 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP