Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimensioner



När jag vaknade den morgonen
hade jag sovit genom natten
I drömmarnas land
var jag någon annan
del av mig själv

Som att leva parallella liv


Den, eller de aspekter
av mig som verkade där
Levde och manifesterade
på andra plan, i andra
världar

Som att få multipla chanser


Att få möjligheten
till förändring
på flera sätt
Att angripa problemen
finna lösningar
andra vägar

Nyttja hela sin varelse
i olika dimensioner










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-04 08:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som just denna här, gör mig i livet egensinnligt kär, det är som att rida ut i natten, bälga i sig ur rika källan vatten, det är ju ändå jagets resa i egen sfär...
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP