Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar en solig morgon i juli 2021

Du kan fly från mycket men aldrig
från dig själv!
De beslut som du tagit kommer att
ge dig svar på om det var rätt eller fel!
Du möter situationer och människor
som speglar och du projicerar det du
inte vill se men som andra visar Dig!

Karman är den bumerang som du
kastar och som alltid återvänder till
dig själv!

Vad skulle du lära Dig?

Var det ansvar, ödmjukhet, hjälpsamhet
omtanke, integritet, gränssättning, hjälplöshet
eller att inse allt du inte kan kontrollera!
Bara du vet vad du hamnat i och som
smärtat.

Upptäckte du att vi satt i samma båt som
alla andra men
arv, miljö och karma gjorde att vi först efter
ett smärtsamt uppvaknande när vi fått
uppleva vår egen orsak-verkan.... Såg
och kände hur vi borde handlat....

Det handlar inte om att jaga och heller inte
att vara någon annans byte.

Du har huvudrollen i ditt eget liv men är
också en medspelare i de möten och den
plats som du ger andra att använda dig
som motspelare!

På GOTT och ONT!









Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-04 10:26



Bookmark and Share


  Koloristen
Givande tankar. BALANS är ordet. Tack.
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP