Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar

På klippan vi satt,
där andra suttit.
Sett samma sol förvinna,
om och om igen.

På stranden vi låg,
finns barnens händer.
Samma sand har formats,
igen och igen.

I havet vi for,
rör sig minnet av alla
som famnats av vågor.
Om igen.

Och luften, min vän,
har länge besjungits och berättats.
Den viskar;
"Jag älskar dig".
Om och om igen.




Fri vers av Alekpalek
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-04 11:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt.
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Alekpalek
Alekpalek