Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner så mycket för och ni försvarar min existens, tack för er godhet och för hjälpen ni ger.


Hoppas vi sätter upp showen i framtiden.

Du som inget ser
som tror du vet
att trycka ner

din farliga hand
triumf du när
blottas en

med hämndbegär

Du som tror du vet
anklagelsens sorg
i minnet du bär

luftar du ditt
sorgband
inför de

små som oskyldigt hoppas på en bättre värld




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-07-04 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP