Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan

Min kropp längtar svalare väder

Mitt hjärta längtar höst 

 

Visst är ljumma sommarkvällar vackra

Men värmen hänger kvar

Gör sömnen orolig och kort

Skänker inte min själ någon ro

 

Så min kropp och mitt hjärta

Fortsätter längta efter svalkande vindar

Fortsätter att hoppas på mindre hetta

Så att nätterna åter ger ro och vila




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-05 06:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du fångar svårigheten med nattsömnens återhämtningstid i hettan. Fint skrivet
2021-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om längtan efter svalare väder och att kunna sova i lugn och ro.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP