Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässan äro ett faktum


Och kanske lika bra...
För om min närvaro och stöd inte stödjer
Då liksom, va är poängen...?

Och om högsta önskan är självständighet..
Då har du din högsta vilja funnen

Detta kan också ha varit,
Vad jag velat hela tiden också...?

Vem vet i denna försvunna stunden...




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-05 05:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En påtvingad relation
Är aldrig bra!
Synd om det måste
finnas vinnare/för
-lorare med i spelet!
;)

2021-07-05

  Koloristen
Relevanta frågeställningar. Intressanta funderingar.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson