Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medkänsla

om din medkänsla inte inkluderar dig själv

då är den ofullständig. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-06 07:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att känna med!
2021-07-13

  Sparvögat VIP
Visa ord…
2021-07-06

  KYREUS of Sweden
Sannerligen sant!
2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP