Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tiden

 

 

Några få minuter

kan tillföra mer

än många timmar




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-07-05 10:04



Bookmark and Share


    Linda Hjelm
Såå sant!!
2021-07-30

  Eva Helene VIP
Just precis, bra!
2021-07-09

  lila fjäderblomman VIP
Kvaliteten gör tiden tidlös!
2021-07-08

    Birgersdotter VIP
Så sant
2021-07-06

  Blomma-Stjärna VIP
att uppleva nuet med alla sinnen ger mer än att t.ex. längta bort, ha långtråkigt...
så tänker jag, när jag läser din fina text
2021-07-06

  Anya VIP
Så är det verkligen. Tiden är mycket subjektiv.
2021-07-06

  Niliboy
jamenvisst i svalkan!
2021-07-06

  Feliaxel VIP
Så klokt det du skriver

2021-07-06

  Monica Lindgren
Ja, så är det. Det beror väl på intensiteten i det man upplever...
2021-07-06

  Den filosofiske poeten VIP
Bättre med kvalitativ tid än kvantitativ.
2021-07-05

  Kajan VIP
Det här kan överföras även på längre perspektiv, eller för kvalitet kontra kvantitet generellt, kort men innehållsrik poesi.
2021-07-05

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant. Tiden blir vad man
gör den till.
2021-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och bra skrivet!
2021-07-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur vi förhåller
oss till tid och rum.
2021-07-05

    Lena Staaf VIP
Ja ibland är kvaliet att föredra framför kvantitet.
2021-07-05

  Poesia VIP
Och några sekunder mer än minuter - det har du just visat med denna formidabla text! Bravo och applåder!
2021-07-05

  Susen VIP
Ja. Fint fångat där
2021-07-05

  Öknens Ros VIP
Absolut är det så!
2021-07-05

  M.Eta
Så sant, mycket kan ändra sig sig på kort tid!
2021-07-05

  Maria Sundelin VIP
Ja verkligen
Kramar
2021-07-05

    ej medlem längre
Så sant
Bra skrivet och enkelt men djupt
2021-07-05

  Sparvögat VIP
Så fina ord…
Tidens innehåll säger allt!
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP