Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärran känder

i fjärran
vad är det som händer, när n liten flicka kan gå iom kring,
omgiven av soldater som står i ring
en flicka söt i klänning så röd
i fjärran som nyss sett sin pappa död.
bomber och granater
men inga lekkamrater
mamma blöt av tårar och omgiven av dårar,
den bilden vill jag bläddra förbi. det är ingen värld
jag vill leva i,
en länder





Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-05 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP