Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trädets livskraft

Lagt horisontellt

snart kapat och kluvet klart

Gren grönskar ändå




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-05 15:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Träd fram ni livstrons andar.
2021-07-06

    Lena Söderkvist VIP
Svårt att stoppa det som vill leva från att leva. Vackert skrivet.

2021-07-05

  Kajan VIP
Naturens obändiga styrka framkommer bra här, lite sorglig syn att se dock.
2021-07-05

  Susen VIP
Trädets styrka sviktar inte :)

2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP