Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skillnader eller längtan samma, språkas vid, nå fram, älska



ingivelsen



och handen

som skyndar

sträcker sig

efter



förut var det vilken papperslapp som helst
bara något hastigt för att ta emot och skriva ner



ingivelsen



en hastig snudd

av en känsel

av en insikt

meningar ord



idag i robottiden under radartäckningens master
laddade rektanglar i varje människohand



ingivelsen



och handen

som skyndar

sträcker sig

efter



nu en glasad yta för fingertoppens beröring
för ännu vill hjärtan viska med varandra



fast ytan

är hård

är insidan

ännu



levande människolängtan






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-05 18:08



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En så fin text om att leva med kreativitet, och den är sådan till sin natur att den finner nya vägar, som en flod.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP