Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vindars väg

I vindars väg

genom rönn och lönn
bland
smultron och hallonsnår

virvlar jag nu fritt
svävandes i tid och rum

bak slutna ögonlock
färdas jag
varthän jag vill

en annan tid

en annans liv




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-05 19:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Av med tidsoket och annat fjättrande och bara ge sig hän. Magnifik känla.
2021-07-06

  Nanna X
Härlig sommarflykt!
2021-07-05

  Kajan VIP
Gillar att känslan finns här, att följa vinden. Härligt !
2021-07-05

  Susen VIP
Orden ger en känsla av frihet
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP