Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt höras

 

Det här är nu

den tid jag har i mina händer

den tid natten

får mig att vilja dansa

det här är det hemliga rum

där jag kan dölja mina tankar

där ingen reser sin röst

och tar mina ord.

 

Det här är nu

den dag jag finner min ensamhet

och ingen kan röra min oro

om jag kunde forma

en spelare av guld

balanserad på tangentens sista ton

kunde den för evigt höras.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-05 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP