Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mer och mer


Lik


Jag blir mer och mer lik
mina föräldrar

har jag kommit på

Jag går som mamma
powernappar som pappa
somnar framför tv:n som mamma
kollar bondepraktikan som pappa

Ja ni
mina kära föräldrar

det hade ni kanske inte anat
om eran lilla dotter
för fyrtio år sedan

då hon absolut inte vill bli som er

Nu kan jag ändå på något vis
se charmen i det
och minnas er

med ett leende





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-06 00:03



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, huga ligen dom finns ju! Å är så älskade!
2021-07-07

  Cikoria Blå VIP
Det kan vi nog känna igen oss i lite till mans.
2021-07-07

  morgonstjärna VIP
så på kornet och ibland
måste ni bråka så

fint

2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP