Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela natten


Förvänta dig en poem när du gått o lagt dig
Ditt nattduksbord
Papper med ord från en kille som är bra efterklok
Jag stanna uppe hela natten
Försökte skriva på min bok medan jag borde gått o lagt mig
Tappade en mening sen mig själv till takten
Fast bestämd på att skriva om orden på ett annat papper
Den finaste kärleken på denna jord
Älskar mest i etapper




Fri vers av whyludde
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-07-06 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde