Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skulle ha tagit en slummer, är väl inte bara en som dummer, sova på jobbet är att jour ligga, bara tänk om en patient fattas, när det skall släckas o nattas, då ljuder nog på pass en summer... Texten är skriven 2021 07 06.


Kände för att rimma litet i låga timmar




Det var en gång i staden Paris
någon ropade på en liten gris
det var någons stund i dess himlasal
alltså ingen hund som rovan där stal
tänk att sätta sådan ära i en spis




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-25 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP