Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting alls-balladen

jag vore ingenting om du inte fanns
det betyder inte att jag är någonting med dig,
utan bara att jag är ingenting alls

du har gått upp i vikt, tio kilo
men för mig har du aldrig varit vackrare
du är surare, bittrare på världen än någonsin
men för mig är du havet som glittrar
röker hasch varje dag, vi går på skolgården och du bolmar
jag säger ingenting men undrar varför du behöver sånt när du är med mig

"jag ska flytta till göteborg" tänker jag och kan lika gärna vara kvar i det här ett tag till
han vill så ett frö i mig, vill skaffa ett kärleksbarn med mig
jag tänker att så dum kommer jag aldrig bli
inte som dom andra

men sanningen är att jag skulle släppa allt för dig
tomheten inom mig gör allt för att få blandas med dig
för när man är ingenting alls vill man bara vara det med någon annan




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-06 10:41



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Så fruktansvärt bra! Den går rakt in, början knyter an till slutet och när jag tänker på den med ett enda ord blir det "ocensurerat." Starkt som tusan!
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött