Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från en sönder själ in i en annan….  

 

Från min sönder själ!

Till,

Och in i en annan sönder själ… jag

 

Mina texter hatar mig

Mina drömmar hatar mig

Mina tankar hatar mig

 

De gör mig till knäckt

De gör mig ofruktbart

De gör mig till osynligt

 

Min själ är av dimma

Min själ är av illusion

Min själ är av ensamhet

 

Jag och min knäckte själ!

Möts,

I den förbjudna zonen … friheten




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-07-06 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP