Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min vän Svalka!

Ute blåser ljumma vindar

fins då något hinder

att jag hälsar på

och tar en promenad i solen,

Svalka hälsar sällan på, men

vi är kära vänner här ändå!

Uteplatsens grillar hägrar

som med djupan nåd förplägar

saknar numer tänder

äter lite kött i taget,

men vad gör väl det

strunt i allt förtret!

Vi är vänner, tack för det!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-06 15:29



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Härligt!
2021-07-12

  Bibbi VIP
Gott att vara ute.
2021-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att vara ute och grilla i glada vänners sällskap.
2021-07-07

  Kajan VIP
En dikt med många fina ordvändningar, som är ett nöje att läsa !
"Svalka hälsar sällan på
men vi är vänner ändå!", så snyggt formulerat!
2021-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket fint foto till din härliga text!
2021-07-06

  Sparvögat VIP
Så fint om vänskapens gemenskap…
Den lindrar många plågor
2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy