Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själv har jag funderat på att bli supporter till någon som brukar missa träningen i vilken sport det nu vara månde. En del stjärnor 'ser i stjärnorna' redan på ett så där tidigt stadium i karriären, kanske redan vid ljudet av signal...


Så ensidig en match skulle kunna vara...




...om domaren yttrade litet trött i rösten.
- Vi kan inte vänta på motståndet,
låt oss blåsa igång spelet.

Laget eller kanske motspelare i golf, tennis,
boxning, fotboll, basket, hockey...

...kanske bara missat tåget, anlänt till fel arena
eller plötsligt insjuknat i den senaste
personalfestens röriga kö till smörgåsbordet.




(Texten har legat, till sig och som sovit på saken,
vilat upp sig förstås, i utkast sedan 2021 07 06)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 10:28



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar språkbruket.
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP