Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Söker mig fram

Vad är en lagom sträcka
skuggan omsluter
en överhettad hjärna

Solen letar sig
igenom grenverket
ett möte skapar
samtal på en träbro

Med en tvär gir
styr han elrullstolen
in på stigen
försvinner bland träden

Att vända andra kinden till
en aktiv handling
när ögon möts
reser sig självet en stund

Ett stilla sus
från en fläkt
en fågels ensamma konversation
tränger in genom fönstret
när dagen vaknat

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-06 16:00



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Melankoliska rader om ett möte.
2021-07-07

  Susen VIP
En vacker text som drar fram flera olika känslor. Du berör med dina ord.Fint
2021-07-06

  Anya VIP
Du skriver så fint med innehåll. Läser om din dikt flera gånger.
2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP