Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släckte ljuset för alltid

 

Vi hade livet i våra händer

vi dansade så tätt

vi drack varandras dimma

vi slöt var minut

till åtråns hungrande munnar.

 

Men när den ljumma brisen

fällt sin sista suck

och kvällen skrivit sin sista vers

drog du din händer ur min famn

strök håret från din fuktiga grimma

och försvann.

 

Det var en darrande sommarnatt

då allting vände

en tid som balanserade

på kärlekens nyspunna lust

en tid som skulle stanna

till hjärtats sista slag

men det blev en natt

som släckte ljuset för alltid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-07-06 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP