Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

härbärgen

vilsen i sinnesröran
oförmögen till värme eller kall
gräver du gropar
härbärgen
av högmod och självömkan




Fri vers (Fri form) av Ali El Ghazire VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-06 18:54



Bookmark and Share


    Steff...
bra texter ,bra flyt
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ali El Ghazire
Ali El Ghazire VIP