Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet






Nyheterna skrivs ner i den blöta sanden - vågorna svämmar in och får de att bli oläsliga. Myten skapas.

När en stjärna brunnit klart exploderar den, det sägs att stoftet är det som skapar människan. Kvar är en frusen staty; mallen vi alla måste gå efter.

Den som föddes att bli spådd, blev en slav under ödet. Den som bryter sig fri välkomnas av naturen. Blir hyllad som en hjälte. Med tolvtaggiga horn som krona.




Fri vers av Knark VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-07 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP