Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Is dimma

 

Mina,

Dikter, teckningar

Och drömmar 

 

Är en Is dimma

 

Tills man förstår de

Tills man uppfattar dem

Tills man seglar med de

 

Hemligheten i mina illustrationer

Är

Unik

 

Budskapet i mina dikter

Är

Enastående

 

Så få människor kan förstå mig

Så få läsare håller med den jag säger

Så få igen vill läsa mina dikter

 

Unik är döden i mina dikter

Unik är ensamheten i mina dikter

Unik är jag i mina dikter

 

Is dimma är jag!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-07-07 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP