Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

Syrenen har slocknat
och själen, den krummar
ett år ska förflyta
tills liljekonvaljen
vaknar igen.
Minns du den doften?
Jag blundar.
Så nära,
så nära,
men så länge sen.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-07 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har skrivit liljekonvaljdikt. Klart att du har. Vi barn av skogen.
2023-04-07

    Sefarge VIP
Jaa sannerligen!
Kort dikt som
sätter sina
särskilda
spår efter
Coronans
härjningar!
;)
2021-07-07

    ej medlem längre
Fint fångat! Är verkligen bitterljuvt när försommaren tar slut!
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP