Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fler skratt jag ber!

Ett barns glada skratt som man hör
det skapar en helt ny tillvaro
inget blir se´n alls som förut...

För gamla bekymmer tycks fly
man slipper huvudbry
och ser framåt
tappar bort allt sitt bakåt gny...

Man har ju landat
i en sol grann sky...

För skrattet tonar bort och ner
allt onödigt tänk som sker
så tack vare barnets drill
livet igen som förr
med glädje slår till!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-07 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt