Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländskott


Tänk det är det där skrattet
att kunna vända det svarta
kliva ut ur skuggorna

in i ljuset av sol
in i värmen
in i blickfånget

att bli sedd
bejakad, bekräftad
det är det vi växer av

det är det som gör
sprickorna hela
av kärleken som flödar in

det vassa inuti mjuknar
när ljuset det som helar
sipprar in










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-15 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP