Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inkognito


Jag möter dig
en sommarnatt
Skymd av lövverket
i månens sken

Allt regnar över oss
I natt har vi lämnat
skulderna bakom oss
Förlustelserna bleknar

Älskar dig på ett sätt
Träden älskar att vakna
till fåglars sång
Blommors öppnande

Mitt inkognito
sedan hundra år
ryker en sista sträng
upplöst

Vem jag är
står att finna
i dagens poem
att rimma

Jag liknar dig
äntligen
Efter hundra år
avslöjad








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-07 15:53



Bookmark and Share


  PPQ
så fin text wow
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP